01 February 2011

JERAWAT? BINTIK2 HITAM? KULIT GELAP?

     Cakkk aaa! Di sini jawapannya ya u olz! u olz pasti mengimpikan wajah yang cerah, gebu, atau palig tidak pun tiada jerawat yang menyakitkan mata melihatnya kan?? Lumrah manusia menginginkan kulit wajah yang sempurna. Kejelitaan hak milik setiap insan.... ;)
     Di sini we olz ingin berkongsi rahsia untuk mendapatkan kulit wajah yang diinginkan. Produk   MEIKO & Golden Deer  didatangkan dari Jepun dan telah lama bertapak di Malaysia. Ada pengguna yang telah 10 tahun setia menggunakan produk ini. Produk ini sesuai digunakan untuk semua jenis kulit.Kini permintaan kepada produk ini semakin meningkat kerana ia terbukti berkesan! Cubalah sendiri! Toing3~ (^^,)

Kini we olz di facebook! u olz boleh tengok banyak lagi testimoni2 dari pengguna produk we olz ni. Ternyata ramai berpuas hati dengan keberkesanannya. Like page facebook we olz yer! Sila klik gambar di bawah utk ke page we olz.~ (^^,)v


P/S: Untuk promosi terbaru sila klik sini
HARGA: LIHAT PADA GAMBAR
POSTAL CHARGE (pos laju): RM6



KRIM MEIKO (MALAM)
GD 201



~Krim ini sangat berkesan untuk menghilangkan jerawat, parut, kedut dan jeragat dalam masa 2 minggu sahaja!
~ Tanpa penggelupasan
~Sesuai untuk semua jenis kulit.
~Tahan sehingga 2 bulan
~Hanya sapu nipis di kulit bermasalah sebelum tidur. Mudah kan? :)


KRIM GOLDEN DEER (SIANG)
GD 202



~Sangat berkesan untuk mencerahkan kulit wajah
~Boleh digunakan sebagai bedak asas (foundation)

~Menghilangkan lingkaran gelap bawah mata
~Juga membantu menghilangkan jerawat jika digunakan berterusan
~Menghilangkan kulit kusam dan menggantikannya dengan kulit yang cerah berseri!



PENCUCI MUKA GOLDEN DEER
GD 203



~Mampu menghilangkan sel kulit mati
~Melicinkan kulit muka
~Menegangkan kulit muka
~Mampu menghilangkan sisa mekap dengan cepat
***Setiap pembelian GD 203 akan diberikan 1 krim muka Golden Deer PERCUMA! (*sementara stok masih ada)



PENCUCI HI-CARE MEIKO *TERLARIS!
GD204



~Mampu memudarkan jeragat
~Membuang sel kulit mati pada wajah
~Mencerahkan kulit
~Menjadikan tona kulit lebih sekata
~Meransang dan mengembalikan keremajaan kulit agar menjadi lebih halus dan tegang.
~Mampu mengatasi masalah muka sensitif seperti bersisik dan kering.
~Pencuci muka ini mampu bertahan selama minimum 6 bulan

MILK LOTION HI-CARE
GD205



 ~digunakan untuk melindungi kulit wajah dari sinaran UV matahari dan menghidupkan sel-sel. Turut melembap dan melembutkan kulit wajah sambil mencerahkannya.
         Membersihkan sel-sel kulit mati sehingga ke dalam lapisan kulit. Membantu menegangkan dan melicinkan kulit wajah. Menghilangkan garis-garis kedut di wajah, kemerahan pada kulit muka dan memulihkan sel-sel kulit muka.
          Menyegarkan kulit wajah, membantu mengecil dan menutupkan liang pori.
    Selepas menggunakan hi-care milk lotion ni..boleh terus pakai makeup spt biasa..;)

          Tahan sehingga 6 bulan (bergantung pd cara penggunaan anda)


SKIN LOTION HI-CARE (TONER)
GD206



~Bertindak sebagai penyegar dan memberi kelembutan pada kulit muka. la juga menyeimbangkan struktur kulit muka, mencerahkan dan menutup pori-pori pada kulit muka. Pemakaian yang berterusan dan teratur akan menjadikan kulit muka licin, gebu dan cerah..
~Untuk menutup liang roma selepas anda cuci dengan pencuci muka. Masa anda cuci muka,pori2 akan terbuka luas. (liang roma pada kulit muka kita) So disebabkan itu la,kita kena pakai toner untuk tutup semula liang roma kita yang terbuka. Kalau anda tidak memakai toner,ia akan menyebabkan kuman masuk ke dalam liang roma kita kemudian timbulla jerawat. So kalau taknak ada jerawat, kena la pakai toner..;)
~Boleh digunakan sehingga 6 bulan (bergantung pada cara penggunaan anda)



SET A: 
+Krim Meiko (malam) 
+ Krim Golden Deer (siang) 
+ Pencuci muka Golden Deer



SET B: 
+ Krim Meiko (malam)
+ Krim Golden Deer (siang)
+ Pencuci muka Hi Care


SET C:
+Krim Meiko (malam)
+ Krim Golden Deer (siang)
+ Pencuci Muka Golden Deer
+ Milk Lotion
 
  
SET D:
+Krim Meiko (malam)
+ Krim Golden Deer (siang)
+ Pencuci Muka Hi-care
+ Milk Lotion 



 SET E:
+Krim Meiko (malam)
+ Krim Golden Deer (siang)
+ Pencuci Muka Golden Deer
+ Toner



 SET F:
+Krim Meiko (malam)
+ Krim Golden Deer (siang)
+ Pencuci Muka Hi-care
+ Toner



SET G:
+Krim Meiko (malam)
+ Pencuci Muka Golden Deer
+ Milk Lotion 



SET H:
+Krim Meiko (malam)
+ Pencuci Muka Hi-care
+ Milk Lotion 



SET I:
+Toner
+ Pencuci Muka Hi-care
+ Milk Lotion 

TESTIMONI:

Pics2 kat bawah ni ialah antara pengguna yang telah 10 tahun menggunakan produk dari Jepun ini. Cerah dan gebu kan? Anda bila lagi?? Toing3~ (^^,)v











They ols adik beradik telah menggunakan produk dari Jepun ini sejak 10 tahun yang lepas! =)

16 comments:

  1. yezza!!! sy telah mnggunakan produk ini selama 8 tahun yer..sgt2 berkesan!!! cubalah dan rasai perubahannya....;)

    ReplyDelete
  2. nak try, email je k ladyz. tq :)

    ReplyDelete
  3. krim meiko ni pun boley tuk parut2 mcm luka kat muka,,,or jahitan.... ??pe2 la selain parut jerawat yg penting kat muka...nak gak try

    ReplyDelete
  4. sy tak berani la nk ckp meiko boleh hilangkan parut bekas jahitan sebab belum pernah lagi pelanggan yg ada masalah mcm awk guna produk ni utk hilangkan parut tu. tapi kalau parut bekas jerawat mmg sy jamin boleh hilang. nak try boleh je. sebab meiko memang menghaluskan dan melembutkan lagi kulit muka =)

    ReplyDelete
  5. akak..nak tnye,produk ni betul2 selamat ke?kalau stop ade side effect x?takot jgk kalau ade side effect macam produk2 kt luar 2..takot kulit jadi rosak :( cth macam natasya..ramai yang lepas stop kulit jadi rosak..cuz produk 2 ade bhan kimia berbahaya..

    ReplyDelete
  6. produk ni selamat digunakan dan takde side effect kalau berhenti menggunakannya.. jangan risau. produk ni tak mengandungi hydroquinone. tak menyebabkan penggelupasan kulit. :)

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. Produk ni sesuai utk pengguna dewasa 40-an yang berjeragat ke? Kalau sesuai yang mana satu ye? And then, muka saya berjerawat dan berparut. Sekarang ni saya tgh gunakan satu produk ni, tapi produk ni cuma hilangkan jerawat dan bukan mencegah. Produk ni jugak tak hilangkan parut. SO, akak rasa produk yang mana sesuai utk saya? Saya berumur 18 tahun.. Tlg jwb dgn segera ye. TQVM :)

    ReplyDelete
  9. saya umur 45, muka tak ada masalah cuma kadang2 kering, kadang berminyak n ada parut sikit2. apa produk yang sesuai utk saya?

    ReplyDelete
  10. cm besh jek produk ni..nk try lh..trun ilmu skit..hi3.

    ReplyDelete
  11. kak, ,sye nak tye. .produk ini sesuai untuk lelaki tak??
    muka dye agk truk lah. .tpi truk dgn bks2 jrwt je. .
    umr dye 20. plus i wanna knw the price for each item please including the postage. .thanks

    ReplyDelete
  12. Set F harga berapa? Termasuk pos laju.

    ReplyDelete